Új keresés indítása >>


Budakeszi Építőanyag
Minden ami építőanyag!

Cégnév: Budakeszi Építőanyag Kft.
Kapcsolattartó:
Mobil: +36-30/567-3003 Akciós újság letöltése
Cím: 2092 Budakeszi, Telki út - Térkép Nyitvatartás


Vezetékes telefon:
Fax:
E-mail: budakesziepitoanyag@gmail.com Web: www.budakeszituzep.hu

Bemutatkozás:
Vállalkozásunk megalapításakor célul tűzte ki, hogy a vevőink és a megrendelők felé olyan komplex (földmunka és építőanyag) vállalkozási formát mutassunk be, amelyik alapvetően a magas szintű, egyénre szabott minőségi kiszolgálásra és munkára, a korrekt üzleti kapcsolatokra, a megbízhatóságra, valamint a piacon való hosszú idejű megmaradásra fekteti a hangsúlyt.
Célunk az építőipar jelenlegi nehéz helyzetében is egy családias, vevőbarát építőanyag kereskedés ún. modern kori tüzép kiépítése, személyes, alapos kiszolgálás elégedett visszajáró ügyfélkör elérése. Ezért vevőinknek egy helyről az alapoktól a tetőig kínálunk széles megoldást, folyamatosan bővülő árukészletet és kedvező árakat.
Dinamikus, rugalmas, fiatalos csapatunk több éves építőiparban (magas- és mélyépítés, építőanyag forgalmazás) eltöltött múlttal, szakmai tapasztalattal áll ügyfeleink rendelkezésére.
Jöjjön be hozzánk egy jó kávéra vagy keressen meg minket telefonon, email-on!
INGYENES SZAKTANÁCSADÁST nyújtunk ha építkezik, átalakít, felújít...


Meghirdetett termékek száma: 0 db

 

Kezdőlap | ÁSZF | Kapcsolat | Linkek

Copyright ® 2007 Tuzeptelepek.hu

Budakeszi Építőanyag Kft., Budakeszi - Építőanyag a weben - Építőanyag és tüzéptelep - vasanyag, tüzép, fatelep országszerte